Website laten maken Almere


Wil jij een website laten ontwikkelen, maar heb je zelf niet de kennis en expertise om dit te doen? Ally-Webdesign zorgt voor een responsive website die volledig aan jouw wensen voldoet. Wij ontwikkelen een website en zorgen dat je deze vervolgens zelf kunt beheren met een content management systeem. Ally-Webdesign maakt gebruik van een eigen content management systeem, maar ook Wordpress, Joomla of Drupal zijn mogelijk. Dit is volledig afhankelijk van jouw wensen.

Website laten maken Almere

Ally-Webdesign is gevestigd in Almere. Dit betekent dat wij eenvoudig op bezoek kunnen komen op jouw kantoor of locatie om de website en mogelijkheden door te nemen. Woon je zelf ook in Almere of ben je werkzaam in Almere en wil je een website laten maken? Zet de koffie maar vast klaar, want wij zijn snel op locatie. Indien je door ons een website laat maken, zorgen wij ervoor dat deze SEO geoptimaliseerd is. Dit betekent dat de website zo opgebouwd wordt, dat de robots van Google de website goed begrijpen, zodat deze hoog in de zoekresultaten worden getoond. De meeste bezoekers bekijken alleen de eerste pagina van Google en met name de eerste drie posities worden het meest bekeken. Om geen bezoekers of klanten mis te lopen, is het daarom van belang om rekening te houden met SEO.

Website op maat

Een website laat zien wie je bent of waar een merk/bedrijf voor staat. Het is daarom van belang dat de website volledig op maat is gemaakt en past bij de huisstijl. De website dient te passen bij het gevoel en de uitstraling die past bij de kernwaarden van je merk/bedrijf. Het is voor ons dan ook erg belangrijk dat jij website volledig op maat krijgt. Door vooraf met elkaar in gesprek te gaan en de huisstijl over te nemen van overig promotiemateriaal, zorgen wij er volledig dat deze huisstijl wordt overgenomen in de website.

Responsive design

Tegenwoordig levert mobiel meer verkeer op dan desktop. Een responsive webdesign is dan ook niet meer weg te denken. Een responsive webdesign zorgt ervoor dat jouw website op zowel desktop, mobiel als op een tablet goed zichtbaar is en optimaal is te gebruiken. Zo kunnen jouw bezoekers ook vanaf hun mobiel de website goed bekijken.