Webdevelopment


Wat kunt u van ons verwachten? 

  • Duidelijke afspraken zodat u niet voor een verrassing komt te staan
  • We maken gebruik van de nieuwste technieken
  • Een gebruiksvriendelijke web applicatie
  • Een volledig responsive design zodat het ook mobielvriendelijk is

Wanneer wij een website ontwikkelen, volgen wij een aantal stappen. Hierdoor weten we zeker dat we een optimaal resultaat kunnen behalen. Wij volgen daarom een vast aantal stappen.

Idee

Ontwerpen

Ontwikkellen

Testen

Implementeren

Opleveren

Als eerst beginnen we met het idee. Jij komt bij ons binnen met een idee voor een webapplicatie die je wilt laten maken. Uiteraard zullen wij met jou sparren om onze kennis over te brengen en het idee vorm te geven.

Nadat we het idee vorm hebben gegeven, zullen we het beginnen met ontwerpen. Tijdens deze stap zullen wij een ontwerp maken, zodat je weet wat je kunt verwachten en waar je nog feedback op kunt geven.

Nadat je akkoord bent gegaan met de ontwerpen, starten wij met het ontwikkelen. Tussen het ontwikkelen door zullen wij vaak contact hebben om zo de voortgang te bespreken. Hierdoor kan er een resultaat worden opgeleverd waar je volledig tevreden over bent! Want dat is namelijk wat bij ons voorop staat: jij moet tevreden zijn met het resultaat en wij zullen de tips en sturing geven waar nodig.

Nadat we klaar zijn met ontwikkelen, starten we met het testen. Hierdoor weten we zeker of alles goed werkt, zowel qua functionaliteit als uitstraling.

Zodra de test klaar is en alles werkt naar behoren, zullen we starten met het implementeren en vervolgens zullen we het product ook meteen opleveren.

Nadat het product is opgeleverd, kun je er ook nog voor kiezen om het onderhoud te laten doen door Ally-Webdesign. Wij zullen er dan voor zorgen dat deze wordt voorzien van de nieuwste updates en altijd up-to-date blijft.