Online Marketing Almere


Ben je in het bezit van een website of heb je een website laten ontwikkelen door Ally-Webdesign en ben je toe aan een volgende stap? Dan is het tijd voor de Online Marketing diensten. Wij bieden de online marketing diensten; social media, SEO en conversie optimalisatie aan.

Social Media

Een social media pagina maken is zo gedaan, het inrichten kost al iets meer tijd en het onderhouden vergt niet alleen tijd, maar ook kennis. Wat zijn de beste tijden om een post te plaatsen en wat werkt het best? Je wilt immers zo veel mogelijk mensen bereiken met jouw social media strategie en dit ook steeds verder uitbreiden. De social media specialisten zijn niet af te slaan van onder andere Facebook, Twitter, Instagram en Youtube en volgen elke trend op de voet. De trends worden direct meegenomen in de planning die wordt aangeleverd, zodat ook jouw merk of bedrijf zichtbaar is op social media.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization. Dit betekent in het Nederland zoekmachineoptimalisatie. Dagelijks maakt bijna iedereen gebruik van Google om informatie op te zoeken of inspiratie op te doen. Je wilt dan natuurlijk dat jouw website door Google als eerste getoond wordt. Het blijkt immers dat er maar een klein percentage verder dan het derde resultaat kijkt en een nog kleiner percentage naar de tweede pagina gaat. De SEO specialist zorgt ervoor dat jij beter vindbaar wordt binnen zoekmachines zoals Google.

Conversie Optimalisatie

De bezoekers zijn op jouw pagina terecht gekomen, en moeten nu nog converteren. Je wilt dat de bezoekers een aankoop doen, hun gegevens achter laten of zich aanmelden op jouw website. Door middel van conversie optimalisatie wordt er gekeken naar wat er op de website zorgt voor de hoogste conversie en hoe dit te verbeteren is. Niet alleen de kleur van bepaalde aspecten kan bepalen of er wordt geconverteerd, maar voornamelijk ook het beeld, de plek van het item op het scherm en de teksten die erop staan. Er wordt getest om te kijken wat er het best werkt, zodat er geen klanten verloren gaan.