Marketingmateriaal


Naast online marketing, is ook offline marketing nog steeds van belang voor elk bedrijf. Met het overige marketing materiaal, zorg je voor meer zichtbaarheid en meer touchpoints.

Mensen komen jouw bedrijf/merk/naam steeds meer en vaker tegen door middel van bijvoorbeeld flyers, brochures of folders. De informatie die je eerder hebt verteld, kunnen de bezoekers nog na lezen in bijvoorbeeld een brochure en kunnen later nog contact opnemen via een visitekaartje. Dit marketing materiaal kun je laten maken bij Ally-Webdesign en na een intake gesprek, zullen wij beginnen met het ontwerp. Nadat het ontwerp met jou is besproken, kunnen wij de feedback verwerken en de eventuele aanpassingen doorvoeren. Nadat deze aanpassingen zijn doorgevoerd, leveren wij het marketing materiaal op en kun jij jezelf of je bedrijf profileren met het nieuwste materiaal. Uiteraard zullen wij hierbij uitgaan van jouw wensen en de huisstijl van het merk of bedrijf. 

Wij kunnen verschillende ontwerpen voor offline marketing materiaal opleveren. Je kunt hierbij denken aan: flyers, folders, brochures, posters en visitekaartjes. De ontwerpen kunnen in verschillende formaten worden opgeleverd. Je kunt ons een volledig idee geven, maar ook vrij laten in het ontwerp. Wij zorgen ervoor dat deze passen bij de boodschap en huisstijl. Laat zien dat je naast online ook offline zichtbaar bent en neem nu contact op om de mogelijkheden te bespreken!