Logo laten maken


Een logo vertelt een verhaal. Het vertelt waar jij en jouw bedrijf voor staan. Een logo is vaak het eerste waar de mensen mee kennis maken zodra zij een nieuw merk of bedrijf leren kennen. Zodra je een logo ziet, weet je direct welk merk erbij hoort. Dat zijn sterke logo’s. Wil jij ook een sterk logo, ben je toe aan een nieuw logo of heb je nog geen logo en wil je er een? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken een passend logo dat past bij jouw bedrijf en bij de doelgroep die jouw bedrijf wilt bereiken. Het moet passen bij de dienst of product dat wordt geleverd, maar vooral ook bij het verhaal dat jouw bedrijf wilt vertellen.

De meeste beginnende ondernemers gaan knutselen aan een eigen logo, en zijn al snel tevreden. Totdat ze een keer een logo willen laten drukken op marketing materiaal of de logo voor andere doeleinden willen gebruiken. Vaak komen zij er dan achter dat het nodig is om een logo in een juist bestand te bezitten en het logo niet mooi wordt als deze groter wordt afgedrukt. Wij kunnen dan uiteraard jouw logo professional maken en zorgen dat jij deze in de juiste bestanden krijgt, maar nog mooier is als wij vanaf het begin van het proces jou kunnen begeleiden in een logo laten maken.

Wij gaan samen in gesprek over jouw bedrijf of merk en over jouw doelgroep. Wie wil je bereiken en wat wil je uitstralen? Vervolgens vertalen wij dit naar drie verschillende ontwerpen, zodat jij de keuze hebt over het logo die jou het meeste aanspreekt. Je kunt dit ook bij jouw doelgroep voorleggen welk logo hen het meest aanspreekt en daarvoor gaan. Zo weet je direct dat jouw logo gaat werken! Je kunt het je wellicht bijna niet voorstellen, maar een logo kan er zomaar voor zorgen dat een klant voor jou kiest in plaats van iemand anders. Door de uitstraling van jouw professionele logo, heb je zo een aantal klanten extra, terwijl je bij één klant je investering er al uit kunt hebben.

Nadat je de 3 ontwerpen hebt ontvangen, kun je 1 logo uitkiezen. Je kunt hier vervolgens ook nog feedback op geven, waarna wij deze aanpassingen zullen doorvoeren in een correctieronde. Na deze correctieronde zal jouw logo worden opgeleverd in verschillende bestanden. Zodra deze zijn opgeleverd, word jij eigenaar van de bronbestanden. Je kunt er dus mee doen wat je wilt.

De logo’s die wij ontwerpen zijn hoog van kwaliteit en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het kan soms veel geld kosten om een professioneel logo te laten ontwerpen, terwijl je dit bij Ally-Webdesign voor een aantrekkelijke prijs kunt laten ontwerpen. Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden en nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel contact op en wie weet is jouw (nieuwe) logo straks overal terug te zien. Gebruik je nieuwe logo voor je nieuwe website, je visitekaartjes en wees trots op je logo. Net als dat je trots kunt zijn op je merk/bedrijf.